¨Έγραψε¨ πάλι ο Πρόεδρος!!

14 Ιουλίου, 2016 08:21 Επιμέλεια: /

kastraki diaf (2)

Σε μια σειρά αποκαταστάσεων στο χωριό του προέβη χθες ο Πρόεδρος Καστρακίου Περικλής Γιάννης.

Οι αποκαταστάσεις αφορούσαν το άγαλμα στο μνημείο των πεσόντων στην κεντρική πλατεία , όπου καθαρίστηκε και τονίστηκε η γραφή.

Έγινε αποκατάσταση στα διάφορα όργανα της παιδικής χαράς για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν αμέριμνα και ασφαλέστερα.

Αποκαταστάθηκαν κυβόλιθοι και πλάκες σε δρόμους που είχε παρουσιαστεί καθίζηση , για να μπορούν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες να απολαμβάνουν το όμορφο χωριό.

Τέλος όπως ενημερωθήκαμε , αλλάζει η επένδυση( πιο όμορφη ) στην είσοδο του Γεωλογικού Μουσείου , μετά από εκκλήσεις και διαμαρτυρίες του Περικλή ότι η δουλειά που γινόταν δεν ανταποκρίνονταν στην ποιότητα του Οικοδομήματος.

kastraki diaf (1) kastraki diaf (3) kastraki diaf (4) kastraki diaf (5) kastraki diaf (6)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Όλα καλά φίλε Πέρι αλλά το σχολιό πάει για λουκέτο, κρίμα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.