¨ Του Καντηλιού το Φώς ¨ τιτλοφορεί το νέο βιβλίο της Καλαμπακιώτισας Συγγραφέως Χαρούλας Παρώνη

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
3 Ιουλίου 2016, 08:50

Η Χαρούλα Παρώνη αποτελεί πλέον μια πνευματική παρακαταθήκη όχι μόνο για την Καλαμπάκα αλλά και για ολόκληρη την χώρα αφού τα βιβλία της γίνονται ανάρπαστα για την ποιότητα του περιεχομένου τους.

Η ταλαντούχα αλλά και πολυγραφής Χαρούλα έχει πλέον στο ενεργητικό της πάνω από 20 βιβλία ποικίλου ενδιαφέροντος και περιεχομένου.   Η αξία και η ποιότητα των γραφόμενων αποδεικνύεται  από τις βραβεύσεις που αποκομίζουν τα συγκράματα της όπου και όταν παρουσιάστηκαν. Ενδεικτικό πάλι της αποδοχής είναι ότι το βιβλίο ¨Μυστηριώδης Αναζητήσεις ¨ βρίσκεται στην 3 έκδοση με χιλιάδες πωλήσεις.

Το νέο βιβλίο της Χαρούλας Παρώνη έχει ως τίτλο ¨ Του Καντηλιού το Φώς ¨ και ενώ κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες έχει γίνει ανάρπαστο.

Πρόκειται για μια συλλογή ποιημάτων ( ποίηση ) Θρησκευτικού και Κοινωνικού περιεχομένου και αποτελεί  το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας αλλά και τους δικού σας.

Το εξώφυλλο του βιβλίου έχει φιλοτεχνηθεί από τον Μόδεστο Παρώνη.

Και αυτό το βιβλίο εκδόθηκε από την Χ.Ο.Ν. όπου ο Πρόεδρος της Εκδοτικής Στέφανος Λάκκας γράφει στο αφιέρωμά του προς την Συγγραφέα:

<< Όταν όλα πηγάζουν μέσα από την καρδιά μας ασφαλώς και οδηγούμαστε σε όμορφα μονοπάτια εποικοδομητικά σκέψεων. Αυτό που δε γνωρίζουμε, είναι πόσοι από εμάς μένουμε εκεί στα όμορφα συναισθήματα; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Ένας ποιητής βέβαια έχει φάρο και οδηγό πάντα το δυνατό συναίσθημα που τον οδηγεί να εκφράσει μέσα από τα μύχια του όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα που συνθέτουν την ομορφιά της ζωής και της π ί στης.

Το αγαπητό μας μέλος έχει αυτή τη χαρισματική ευφράδεια ψυχής να εκφράζει τα πηγαία αισθήματα με ένα τρόπο αφοπλιστικό που σε κάνει να βλέπεις τη δική σου ψυχή κατάματα χωρίς καμιά ψευδαίσθηση. Κι αυτό ακριβώς είναι ποίηση. Να αποδέχεσαι την αλήθεια της ζωής με την ποιητική της διάσταση γιατί η ζωή είναι ποίηση. Ο παντοκράτορας μας χάρισε τον γήινο παράδεισο κι όμως όλοι εμείς δεν ξέρουμε να τον αξιολογήσουμε σωστά.

Αγαπητή μας ποιήτρια, χαιρόμαστε που μας δίνεις την ευκαιρία να σκεφτούμε τις πράξεις της ζωή  μας πιο ουσιαστικά. Έτσι, πάντα να συνεχίσεις να μας δίνεις τόσο καλοπροαίρετα κι εκλεπτυσμένα διδάγματα, που να εμπεριέχουν φόβο και πίστη Θεού>>.

paroni xaroyla (2)

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .