¨ Ντουμάνιασε ¨το στούντιο !!!

27 Ιουλίου, 2016 18:12 Επιμέλεια: /

sakellarioy thimiama (1)

Όταν έχει κέφια ο Σακελλαρίου ( πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας ) δεν παίζεται με τίποτα…

Σήμερα λοιπόν μπήκε στο Στούντιο του Ράδιο Σταγών ( όπου είχε συνέντευξη)  με ένα  θυμιατήρι και άρχισε να λιβανίζει τον Ραδιοφωνικό Σταθμό.

Μάλιστα πέρασε από πολλούς χώρους του ραδιοφώνου με αποτέλεσμα ο καπνός να είναι τόσος που πα’  ολίγο οι ευρισκόμενοι να πάθουν ασφυξία.

Όταν ρωτήθηκε ο κος Σακελλαρίου γιατί το έκανε αυτό , απάντησε ότι ακολουθεί την τακτική της Δημοτικής Αρχής που σε λίγο καιρό θα χρησιμοποιήσει  πολύ θυμίαμα για να εγκαινιάσει τα πολλά έργα που τελειώνουν στον Δήμο Καλαμπάκας !!!

Το ερώτημα είναι ….. εμείς τι φταίμε ?? ….

sakellarioy thimiama (7) sakellarioy thimiama (5) sakellarioy thimiama (4) sakellarioy thimiama (6) sakellarioy thimiama (3) sakellarioy thimiama (2) sakellarioy thimiama (1) sakellarioy thimiama sakellarioy thimiama (8)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Είναι πολύ αργά να σώσεις το κεφάλι σου, όμως υπάρχει ακόμα καιρός να μετανοήσεις για όσα δεινά υποστήκαμε, ακόμα και τούτη τη στερνή ώρα πες την αλήθεια. Άσε τα λιβάνια ο νυν έχει μεταπτυχιακό, άσε που ενδέχεται να γίνει αρχηγός κράτους τύπου Βατικανό, άλλωστε το ήδη έχει ανακοινώσει σε κύκλους των Αθηνών όπως και στο ράδιο.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.