¨ Ντουμάνιασε ¨το στούντιο !!!

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
27 Ιουλίου 2016, 18:12

Όταν έχει κέφια ο Σακελλαρίου ( πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας ) δεν παίζεται με τίποτα…

Σήμερα λοιπόν μπήκε στο Στούντιο του Ράδιο Σταγών ( όπου είχε συνέντευξη)  με ένα  θυμιατήρι και άρχισε να λιβανίζει τον Ραδιοφωνικό Σταθμό.

Μάλιστα πέρασε από πολλούς χώρους του ραδιοφώνου με αποτέλεσμα ο καπνός να είναι τόσος που πα’  ολίγο οι ευρισκόμενοι να πάθουν ασφυξία.

Όταν ρωτήθηκε ο κος Σακελλαρίου γιατί το έκανε αυτό , απάντησε ότι ακολουθεί την τακτική της Δημοτικής Αρχής που σε λίγο καιρό θα χρησιμοποιήσει  πολύ θυμίαμα για να εγκαινιάσει τα πολλά έργα που τελειώνουν στον Δήμο Καλαμπάκας !!!

Το ερώτημα είναι ….. εμείς τι φταίμε ?? ….

sakellarioy thimiama (7) sakellarioy thimiama (5) sakellarioy thimiama (4) sakellarioy thimiama (6) sakellarioy thimiama (3) sakellarioy thimiama (2) sakellarioy thimiama (1) sakellarioy thimiama sakellarioy thimiama (8)

  • ΟΧΙάς

    Είναι πολύ αργά να σώσεις το κεφάλι σου, όμως υπάρχει ακόμα καιρός να μετανοήσεις για όσα δεινά υποστήκαμε, ακόμα και τούτη τη στερνή ώρα πες την αλήθεια. Άσε τα λιβάνια ο νυν έχει μεταπτυχιακό, άσε που ενδέχεται να γίνει αρχηγός κράτους τύπου Βατικανό, άλλωστε το ήδη έχει ανακοινώσει σε κύκλους των Αθηνών όπως και στο ράδιο.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .